VRAAG & ANTWOORD

Over sloophout♻️

Zijn de aangeboden sloophouten planken allemaal echt oud?
Ja deze zijn echt oud en gebruikt.In de meeste gevallen zelfs 10 tot 30 jaar oud! En deze worden verkregen uit recycling en sortering van oud hout.

Wat is de kleur van de planken?

Dat verschilt per levering, de kleur wil variëren tussen alles wat tussen donkerbeige, donkerbruin en grijs in zit. Een uniek effect is gegarandeerd!


Zijn alle planken schadevrij?

Oude planken zijn onderhevig aan de tijd, weersomstandigheden en "slijtage". Wij sorteren, ontspijkeren en zagen de planken in eigen beheer. Zo sorteren wij de planken dusdanig dat deze altijd bruikbaar zijn.


Zijn alle planken droog?

Ja deze worden binnen opgeslagen. Soms komt het voor dat planken bij transport nat worden. Dat is geen ramp, de droogtijd bij dit hout is zeer kort en de werking zeer minimaal.

Zitten er spijkers in de planken?
De spijkers zijn verzonken afgeslepen. Zo heeft u ze er niet meer uit te halen en worden gaten in het hout voorkomen. Wel even rekening houden bij het zagen dat u niet door de spijkers heen zaagt.

Wat is omruilgarantie?
Is een plank niet naar wens of bijvoorbeeld teveel beschadigd? Dan mag u de planken kostenloos bij ons omruilen voor vergelijkbare planken.

Kan ik de bestelling terugbrengen of annuleren?
Sloophout retour sturen of annuleren is niet mogelijk, mits dit schriftelijk anders afgesproken. U dient als consument altijd op een van onze locaties het sloophout te bezichtigen alvorens de koop aanvangt. Koop of afstand is voor consumenten niet mogelijk (voor bedrijven wel) waardoor ook het herroepingsrecht niet van toepassing is.

Over leveringen🚛

Ik heb geen aanhangwagen of grote auto, kunt u ook bezorgen?

Jazeker, wij rijden een eigen bestelauto combinatie en kunnen per levering maximaal 400m2 meenemen. Deze bezorgkosten staan in een transparant overzicht onder het kopje bezorgservice.

Wat is de levertijd van de sloophouten planken?
De levertijd is gemiddeld 2 tot 5 werkdagen. Heeft u met spoed nodig? Laat het ons weten, wij hebben eigen vervoer en kunnen daardoor snel schakelen.

Wordt er ook 's avonds bezorgd en in het weekend?

Ja, dat is mogelijk tussen 19:00 en 22:00 uur. Dit is overigens zonder meerprijs!


Ik heb pas over 2 maanden sloophout nodig, kan ik al bestellen?

Ja graag! Wij zetten uw bestelling in de planning en wij leveren op de afgesproken datum. Komt u ook even kijken, dan kunt u uw bestelling kiezen. Zo bent u zeker van een tijdige levering.

Wat is de levertijd als ik de vloer wil laten leggen?
Onze vloerleggers zitten doorgaans 8 weken vooruitgepland. Als u dit mimimaal 10-12 weken van tevoren aan ons kenbaar maakt zorgen wij dat uw planning op orde blijft.

Over betalingen💶

Wanneer moet de betaling binnen zijn als mijn bestelling bezorgd wordt?
U kunt de betaling per PIN voldoen bij aflevering of de betaling vooraf met iDeal (NL) of Bancontact/Mister Cash (BE) voldoen. De betaallink zullen wij bijvoegen bij de factuur.

Ik ben een bedrijf, kan ik 30 dagen uitstel van betaling op de factuur krijgen?

Nee, de betaling dient op het moment van levering bij ons binnen te zijn of per PIN voldaan te zijn.

Kan ik ook contant betalen?
Nee in verband met de veiligheid van onze bezorger is het raadzaam om dit per iDeal, MisterCash (Belgie), per bank of per PIN te voldoen.